over mij

Grafisch ontwerper

Maaike van Keimpema studeerde af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem (ArtEZ) richting Grafisch Ontwerpen. Bijna 10 jaar heeft ze als ruimtelijk grafisch ontwerper gewerkt bij Kossmann.dejong, exhibition architects in Amsterdam. Binnen dit bureau heeft ze de vele kanten van het grafisch ontwerpen ontdekt. Ze heeft ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van grafische toepassingen (behangen, grafische wanden, beletteringen, bewegwijzeringen, drukwerk etc.) binnen tentoonstellingen en interieurs. Samenwerken inspireert haar. Ze zoekt kruisbestuiving met verschillende ontwerpdisciplines voor een ge(s)laagd ontwerp.

 

Biografisch coach

Naast haar grafische werk heeft ze ook haar interesse in de mens en zijn levensloop tot ontwikkeling gebracht. Ze studeerde af in 2017 aan het Instituut voor Biografiek als biografisch coach / levensloopkundige. Deze 4-jarige opleiding heeft haar kennis en inzicht gegeven over de ontwikkelingsfasen van de mens. Als Biografisch coach begeleidt ze mensen tijdens het onderzoeken van hun eigen biografie bij levensvragen, loopbaanvragen, crisis, belangrijke (keuze)momenten, ziekte en burnout. Werken met je biografie draagt bij aan bewustwording en zelfkennis, leven vanuit je eigen kwaliteiten. Ze ervaarde zelf hoe waardevol het is om dit onderzoek te doen. Door meer inzicht, overzicht en bewustwording onthullen de levensgebeurtenissen hun eigen (zinvolle) antwoorden. Deze onuitputtelijke bron aan levensinformatie helpt om richting te geven aan de toekomst.

Avontuur van mijn levensreis

Vanuit het Instituut voor Biografiek begeleid ik deelnemers aan de online workshop ‘Avontuur van mijn levenreis’. Kijk voor meer informatie https://biografiek.nl/workshop/avontuur-van-mijn-levensreis